(+34) 93 813 46 17 info@einstic.com

Empresa

Tornar a l'inici

qui som & què fem

Som el que fem

Einstic, és una empresa que neix amb vocació d’exercir de Consultora Tecnològica, amb seu a Vic (Barcelona), formada per un equip professional especialistes en proporcionar i construir solucions adaptades a cada negoci. Però alhora també en resoldre els diferents reptes tecnològics que es presenten a les empreses. T’enssenyem com obtenir més clients a través d’Internet.

No som únicament una empresa de disseny web especialitzada en la creació i el disseny de pàgines web sinó també una empresa amb àmplia experiència en màrqueting en línia, SEM i consultoria. Nosaltres ajudem a la teva empresa a realitzar contínuament noves proves i iniciatives d’optimització, per aconseguir que entri en un cercle virtuòs.

Consultoria

e-commerce

Disseny web

Google AdWords

Per què la gent

ens tria a nosaltres?

Perquè el nostre objectiu és ajudar a les empreses a créixer, prosperar i expandir els seus negocis. Encara que el que aquest objectiu amaga en realitat és la nostra voluntat de sentir que oportem el nostre granet de sorra en la millora de cada empresa.

Claredat empresarial Desenvolupament d’ estratègies en línia que automatitzin l’entrada regular de clients potencials a la teva empresa.

Posicionar-te com el líder en el teu sector Atraure millors clients alineats amb els teus valors i disposats a pagar les teves preus.

Dominar el procés de vendes que converteix un alt percentatge de formularis en clients reals.

Trencar amb les teves creences i pensament limitadors que impedeixen l’evolució natural de l’èxit de la teva empresa.

Image