(+34) 93 813 46 17 info@einstic.com
Google AdWords Vic. Gestió professional Google Partners

A EINSTIC estem certificats a Google i som experts en la creació i gestió de les teves campanyes de Google AdWords Vic, perquè els teus anuncis apareguin en les primeres posicions dels enllaços patrocinats per les paraules que més interessin a la teva empresa.

Som especialistes en gestió de Google Adwords  Vic.

A Einstic, no només tenim insígnia de Google Partners, sinó que a més a més hem estat escollits entre les millors agències per rebre assessorament exclusiu de Google. Tenim contacte constant i directe amb professionals de la companyia Google, juntament amb els optimitzen dia a dia les campanyes de Google AdWords Vic. Només el 7% de les agències Google Partner de tot Espanya reben aquest assessorament exclusiu.

Google AdWords Vic
Google AdWords Vic

Com hem aconseguit ser Google Partners?

A Einstic, gestionem campanyes de Google AdWords Vic, amb un gran volum d’inversió publicitària amb el qual aconseguim el màxim rendiment. Hem demostrat un fort creixement dels nostres clients gràcies a les campanyes d’Adwords que gestionem. Tan sols les agències que gestionen un gran volum d’inversió i poden demostrar els bons resultats de les campanyes, poden obtenir la insígnia de Google Partners.