(+34) 93 813 46 17 info@einstic.com

Serveis

Benvinguts! a EINSTIC

El nostre objectiu és ajudar a  empreses a créixer, prosperar i expandir els seus negocis. Tot això mitjançant una bona estratègia de comunicació online.


Disseny pàgines web
Una pàgina web és la teva carta de presentació al món. Et representa en el mercat davant els teus clients, per això és important que transmeti la personalitat i els valors de l’empresa alhora que garanteixi la màxima usabilitat.
Botigues online
Sabies que moltes vegades un negoci no factura més perquè no té el seu embut de vendes optimitzat ? Tu també tens un embut de vendes, encara que no ho sàpigues o el tinguis poc treballat.
Hosting web
Per què el primer pas és el més important: treballem amb l’empresa líder de hosting, allotjament web, dominis, servidors virtuals i dedicats administrats. Existeixen una gran varietat de hostings, amb diferents característiques, preus, limitacions…
Consultoria TIC
Posem al teu abast una sèrie de coneixements i experiències que que he anat acomulant amb el temps i que t’ajudaran a aconseguir claredat empresarial i a passar a l’acció digital del teu negoci.
Formació
Oferim cursos i programes on sintetitzem tota la nostra metodologia de màrqueting online adaptada a la realitat de la teva empresa, per tal que expandeixes el teu negoci i guanyis més diners.
Publicitat online
No importa com de bé tinguis muntat el teu pla d’acció, no importa que visualment tinguis la millor web del món. Si no tens el posicionament a Google perfecte, clavat, impecable, no et servirà de res.
Xarxes Socials
Deixa en mans d’experts la creació, optimització i gestió dels teus perfils a les xarxes socials per treure’n el màxim rendiment. Inverteix en publicitat a les xarxes socials i dóna un gran impuls a la teva empresa!
Newsletter
Suma’t a l’e-mail màrqueting! Realitzem enviaments de butlletins periòdics per mantenir informat al teu client de les novetats i promocions de la teva empresa.
Blog
Millora el posicionament orgànic de la teva web oferint informació i continguts de qualitat als teus clients potencials.

Creem campanyes de publicitat a Google AdWords per obtenir més clients i rendibilitzar el teu projecte.

 El nostre principal objectiu és aconseguir que els nostres clients guanyin diners.

Experts en publicitat a Google
La publicitat AdWords són anuncis de pagament que apareixen en les primeres posicions al cercador Google. El principal avantatge és que tindràs posicionament des del primer dia, aconseguint major visibilitat per al teu lloc, i per tant, atraient més visites i clients.
Gestors professionals
A EINSTIC estem certificats a Google i som experts en la creació i gestió de les teves campanyes en AdWords de Google, perquè els teus anuncis apareguin en les primeres posicions dels enllaços patrocinats per les paraules que més interessin a la teva empresa.
Optimització constant
Una campanya d’AdWords és efectiva quan el retorn de la inversió (ROI) és positiu. És per això que la publicitat d’AdWords té més avantatges quan un especialista en campanyes AdWords s’encarrega de la gestió de la publicitat a Google.