A Einstic ampliem els nostres horitzons incorporant un nou servei de Xarxes Socials i Blog amb l’objectiu d’aproximar-te al teu públic potencial. T’oferim la possibilitat de deixar en mans d’experts la creació, l’optimització i la gestió dels teus perfils a les xarxes socials, perquè treguis el màxim rendiment a aquests nous canals.

Els nostres coneixements i experiències permetran que aconsegueixis tots els objectius que et plantegis des de les diferents xarxes socials: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest… i totes aquelles més especialitzades que siguin necessàries per arribar als teus clients. Si vols anunciar-te a Facebook, Youtube o qualsevol altra xarxa social, nosaltres crearem la publicitat adequada per donar-te a conèixer i aconseguir més clients amb anuncis atractius.

Què aconseguirem gestionant les teves Xarxes Socials?

  • Millorar la imatge de marca i la teva presència a Internet.
  • Augmentar la visibilitat de les publicacions amb l’objectiu d’aconseguir més clients i fidelitzar-los.
  • Oferir un servei d’Atenció al Client online que t’ajudi a atendre el teu públic i millorar la teva reputació online.

Una bona estratègia de màrqueting de continguts, també ha d’incloure la generació de contingut de qualitat a través del Blog corporatiu. Per aquest motiu, Einstic t’ofereix un servei de gestió i generació de contingut de Blog per tal de millorar el teu posicionament a Google així com també oferir al teu públic informació interessant.

A qui va dirigit el nostre servei de Xarxes Socials i Blog?

Aquest nou servei està pensat per tot tipus d’empreses, ja que ens adaptem al teu pressupost creant una estratègia personalitzada tenint en compte les teves necessitats. Nosaltres ens fem càrrec de treure el màxim rendiment als teus perfils generant contingut de qualitat i rellevants pel teu públic, alliberant-te del gran volum de feina que demana estar cada dia pendent de totes les teves xarxes socials.

Si vols descobrir tots els avantatges del nou servei de Xarxes Socials i Blog d’Einstic, posa’t en contacte amb nosaltres i et farem una proposta personalitzada.