Estem d’enhorabona!!!! Einstic pertany al petit grup d’Agències de l’estat espanyol a qui Google ha donat anticipadament la nova insígnia de Google Partners.

El nou programa de Google Partners, té uns requisits de compliment molt més estrictes. A partir del Febrer 2022 seran moltes les Agències que no podran complir amb aquest nivell d’exigència.

Google ha donat anticipadament a EINSTIC  la nova insígnia de Google Partners en reconeixement de la tasca realitzada i pel fet que ja compleixen els nous requisits del programa.

I sí … ho hem tornat a fer! …

Sembla que va ser ahir, però ja fa 8 anys, vam formar part el 2013 del primer grup d’Agències de l’estat espanyol en  formar part del programa de Partners de Google, aconseguint l’any 2014 el segell Google Partners. Ara, tornem a destacar com Partners de Google, obtenint la nova insígnia de manera anticipada.

Com ho hem fet?

Amb moltíssim esforç! Malgrat el sotrac que ha suposat la pandèmia, hem seguit apostant per la formació. Amb constància, amb honestedat i sobretot, amb la il·lusió dels que mai es rendeixen. Gràcies a tot això, pertanyem a aquestes primeres agències de l’estat espanyol que ja compleixen els més exigents requisits del programa, i per això, aquest passat mes de juny de 2021, vam rebre la nova insígnia.