Sabies que al 2016, un terç de la activitat generada a Internet estava relacionada amb els vídeos? Ens trobem en un punt en el qual el consumidor demana continguts de curta duració, concisos i que connectin amb ell a través de histories emotives. És per aquest motiu que la publicitat vídeo és el format perfecte.

Quan abans només els anunciants amb grans recursos podien arribar a la televisió, ara anunciar-se a Youtube i a les xarxes socials amb el vídeo és més econòmic i accessible, tenint la possibilitat d’arribar a un públic concret i definit. Qualsevol empresa que s’ho proposi, pot fer publicitat en vídeo i aconseguir grans resultats.

On recomanem fer publicitat vídeo?

  • Youtube és la nova televisió a la carta i anunciar-se en ella és fàcil amb Google Adwords. Es poden mesurar els resultats i descobrir si la publicitat en vídeo està arribant a l’audiència adequada, per poder anar modificant els anuncis i així aconseguir més bons resultats.
  • Les Xarxes Socials, com ara Facebook, Instagram o Twitter, prioritzen les publicacions en format vídeo, obtenint molts més bon resultats que les imatges. Els resultats també es poden mesurar i amb poc pressupost es pot arribar a un gran públic.

Quines són les tendències que cal tenir en compte al 2017?

  • El vídeo en directe: és una oportunitat perfecta per connectar amb els usuaris d’una forma diferent, per exemple es pot utilitzar per realitzar entrevistes als treballadors o retransmetre esdeveniments de l’empresa. Tant Youtube com la resta de xarxes socials segueixen innovant les seves plataformes dia a dia per oferir un escenari d’experimentació per la publicitat. Fins i tot notifiquen als seguidors de les marques, quan aquestes publiquen vídeos en directe, per així aconseguir arribar a més gent.
  • El contingut efímer: els vídeos de Snapchat o Instagram Stories plantegen un nou format més humà i pròxim a l’usuari. Aquest tipus de publicitat vídeo no suposa grans costos i és una oportunitat per mostrar contingut diferent, mostrant el dia a dia a l’empresa i el seu cantó més humà. Com que el vídeo només estarà disponible per un període de temps determinat i molt curt, la seva creació és molt més senzilla.
  • El vídeo en 360º: Facebook i Twitter estan apostant fort per aquesta tendència i de fet els resultats obtinguts són molt bons, el percentatge mitjà de visualitzacions és molt superior a un vídeo en format normal, ja que és una experiència atractiva i nova pels usuaris. No obstant, els costos relacionats amb la creació del vídeo són més elevats.

Si et vols unir a la tendència de la publicitat vídeo, et volem acompanyar en aquest viatge! Posa’t en contacte amb nosaltres i el nostre equip de professionals t’ajudarà a donar el gran pas.