Com un complement dels actuals sitelinks, ara tenim disponible la versió dinàmica que es genera automàticament. Els sitelinks dinàmics afegeixen una anotació clicable basada en l’activitat recent de l’usuari.

E‰s important seguir optimitzant els sitelinks que ja tinguem creats. De fet, aquests són els que es mostraran per defecte excepte quan el dynamic sitelink pugui tenir millors resultats.

Aquests dynamic sitelinks no suposen un cost addicional i, encara que solen augmentar el rendiment de l’anunci, els anunciants sempre tenen l’opció de desactivar-los.

RLSA: Case Study

Aquest mes et portem  un cas d’èxit. Jet Airways, aconsegueix un increment del 35% en conversió rate disminuint el CPA un 16% RLSA.

Autoupgrade de les extensions de localització a partir del 18 d’Agost

Com ja us vam comentar en les sessions de What ‘s New @ Google, a partir del 18 d’Agost hi haurà  una sèrie de canvis en les extensions de localització. Et recordem que els principals canvis són que les extensions d’ubicació es configuren a nivell de compte (no a nivell de campanya com fins ara) millorant d’aquesta manera el CTR.