Google compta amb més de 259 milions de visitants únics i gairebé 5.000 milions d’interaccions diàries. Tenint en compte aquestes xifres, l’alternativa de les empreses per arribar al seu públic objectiu és mitjançant les campanyes de Google Ads.

El fet d’anunciar-se en aquesta plataforma permet aconseguir bons resultats i arribar a un gran nombre d’usuaris. El primer que cal fer és definir un objectiu, i escollir el tipus de campanya que millor s’adapta a les teves necessitats.

Tipus de campanyes de Google Ads

Campanya de cerca: anuncis de text als resultats de cerca de Google.

Les campanyes de cerca són anuncis de text o de trucada, que es mostren als resultats de cerca de Google o en els llocs web dels partners. Et permeten mostrar els teus productes quan un usuari fa una cerca relacionada amb alguna de les teves paraules clau.

Aquest tipus de campanya és perfecte per augmentar el trànsit web o les vendes. Et permet arribar a aquells usuaris que busquen el teu producte i hi tenen interès.

Campanya de display: anuncis d’imatge als llocs web.

Les campanyes de la Xarxa de Display t’ajuden a arribar als usuaris mentre naveguen per milions de llocs web, aplicacions i propietats de Google, com YouTube o Gmail. A diferència dels anuncis de cerca, aquests no es mostren en funció de les paraules clau, sinó de la segmentació de l’audiència que hagis configurat prèviament.

Els anuncis de display et permeten ampliar la cobertura i arribar a una audiència molt més segmentada i concreta.

Campanya de Shopping: fitxes de producte a Google.

La funció principal de les campanyes de shopping és promocionar els teus productes o serveis. Generalment, aquests anuncis inclouen: un títol amb el nom del producte, la fotografia d’aquest, el preu i el venedor.

Estan dissenyats per presentar el producte d’una forma molt visual i funcionen com un aparador virtual.

Campanya de vídeo: anuncis de vídeo a YouTube.

Aquest tipus de campanyes permeten crear anuncis de vídeo atractius per tal d’interaccionar amb els usuaris a través de YouTube i els partners de vídeo de Google.  Són molt útils per augmentar la notorietat de marca i generar conversions i trànsit web. 

Campanya d’aplicacions: promociona la teva aplicació a diferents canals.

Per altra banda, les campanyes d’aplicacions et permeten promocionar la teva aplicació de forma senzilla i intuïtiva. Només cal que proporcionis unes línies de text, una oferta i uns quants recursos, i la resta del procés s’optimitzarà automàticament.

Es tracta de campanyes molt fàcils de configurar i amb les quals podràs arribar als usuaris a través de diferents canals.

Nosaltres t’ajudem a configurar la teva campanya.

A Einstic som Partners de Google, i hem estat escollits entre les millors agències per rebre assessorament exclusiu de Google. Així, gestionem les teves campanyes de Google Ads per tal que obtinguis els millors resultats.

Si vols més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.