Sobre nosaltres

Liders en la gestió de
campanyes de Google AdWords

A Einstic, no només tenim insígnia de Google Partners, sinó que a més a més hem estat escollits entre les millors agències per rebre assessorament exclusiu de Google. Tenim contacte constant i directe amb professionals de la companyia Google, juntament amb ells optimitzen dia a dia les campanyes de Google AdWords Vic. Només el 7% de les agències Google Partner de tot Espanya reben aquest assessorament exclusiu.

Campanyes Google Ads

87
nacionals
23
internacionals
5
certificats
Preguntes freqüents

Tens dubtes? te'ls resolem!

PER QUÈ GASTAR EN MÀRQUETING ONLINE QUAN HE DE REDUIR DESPESES?
És l'acció de màrqueting més bàsica i una de les més eficaces. Posicionar-te en un gran cercador com Google mitjançant una campanya de Google Ads, sol donar molt bons resultats tot i que la inversió sigui reduïda.
SEGUR QUE EL MÀRQUETING ONLINE ÉS INTERESSANT PER MEU NEGOCI?
Les estratègies de màrqueting online poden beneficiar qualsevol empresa, encara que les més interessades en contractar una agència solen ser les petites que no tenen personal propi dedicat a això.
PER ON COMENÇO SI NO CONEC AQUEST MÓN?
La clau està en fer una primera prova i observar els resultats. Si funciona, es poden anar plantejant més coses. És habitual començar tímidament i després anar doblant el pressupost.
PER QUÈ HE DE TENIR UN PLA DE MÀRQUETING ONLINE?
Actualment s'observa una notable disminució dels ingressos de l'anunciant en els mitjans tradicionals (ràdio, premsa, TV). Internet creix exponencialment perquè l'inversió en publicitat en aquest mitjà és quantificable i el Retorn d'Inversió (ROI) pot mesurar-se amb facilitat.
COM PODEN AJUDAR-ME A TENIR MÉS INGRESSOS?
Realitzem un estudi detallat del comportament dels visitants al teu lloc web per aconsseguir que aquestes visites es converteixin en clients. A partir d'aquí ens enfoquem en trobar indicadors per calcular els teu ROI (retorn d'inversió).