Consolida el teu negoci amb Google Adwords, destaca a Internet! A Einstic som Google Partners i podem ajudar-te a aconseguir el màxim rendiment de la teva campanya publicitària a Google.

Einstic-Google-Partner-Vic1

  1. Més clients en el moment oportú: amb Adwords podràs anunciar-te quan les persones busquen el teu producte o servei a Google, també quan naveguen per les seves pàgines webs preferides o estan veient vídeos a Youtube.
  2. Mesurable, eficaç i flexible: a diferència de la publicitat tradicional, amb Google Adwords obtindràs els números exactes de quantes persones han vist els anuncis i han fet clic. Les estadístiques reals et permetran conèixer millor el mercat i les persones que busquen els teus productes i/o serveis.
  3. Informació les 24 hores: podràs veure els resultats a temps real, per saber com ha està funcionat la teva campanya en qualsevol moment.
  4. Local o global: les campanyes a Google Adwords es poden acotar als territoris i zones a on es desitgi que es vegin els anuncis.
  5. Arriba a tots els dispositius: ordinador de sobretaula, mòbils intel·ligents o tablets… amb Google Adwords pots anunciar-te a tots els dispositius que utilitzin els teus clients potencials.
  6. Flexibilitat i control del pressupost: la publicitat a Google és apte per a tots els pressupostos, tant per a grans empreses com per a petites.

Einstic-Google-Partner-Vic2

 

einstic

Gestió de Campanyes d’Adwords

Si vols consolidar teva empresa a través d’Internet, contacta amb el nostre equip per començar a créixer amb Google Adwords!

93 813 46 17 – info@einstic.com