Si actualment:

  • La teva empresa no surt a les cerques de Google Maps.
  • L’adreça, el telèfon o altres dades de la teva empresa a Google Maps són errònies.
  • Vols afegir més dades sobre la teva empresa.
  • Voldries gestionar les imatges que apareixen a la ubicació del teu negoci…

A Einstic gestionem amb Google tota la teva informació d’empresa perquè apareguis correctament a Google Maps. Posa’t en contacte amb nosaltres!

einstic-agencia-marketing-online-vic

Sortir correctament a Google Maps és necessari per la major part dels negocis locals. Avui en dia, tothom porta sempre el seu smartphone allà on va i cerca informació de llocs al seu voltant. Si vols impactar als teus clients potencials, quan són a prop teu, necessites estar present a Google Maps.

Pots aconseguir trucades dels nous clients directament des de Google Maps, per demanar més informació o realitzar reserves. Si la informació de la teva empresa està completa, a més a més, els usuaris a través de Google Maps podran saber l’horari del teu negoci, l’adreça concreta, varis telèfons, la teva web, les opinions d’altres clients i fins i tot veure imatges de l’interior del teu negoci o dels teus productes.

D’altra banda, si la informació de la teva empresa és correcta a Google Maps, això permetrà millorar el SEO, el posicionament orgànic de la teva web.

Vols més informació? Completa el formulari i ens posarem en contacte amb la teva empresa.