Avui en dia, les persones utilitzem Internet per a tot, trencant el procés lineal de compra. Abans de realitzar una compra, cada un de nosaltres busquem informació a Internet, utilitzant diferents dispositius, comparant diferents preus, estils i opinions, tot això varies vegades fins a prendre una decisió. Per tant, els consumidors són molt difícils de predir i com a empresa cal estar present a cada moment que es realitza una acció a Internet relacionada amb la decisió de compra, és a dir, volem impactar al nostre públic objectiu a cada micro-moment relacionat amb el nostre producte o servei.

El dia a dia dels consumidors està ple de micro-moments, i molts d’ells són a través d’un dispositiu mòbil.

frase-google-einstic-vic

Google ens permet arribar a cada un d’aquest moments importants per poder consolidar la nostra marca o negoci, aconseguint connectar amb el nostre públic quan, com i a on siguin necessari. Tot això és possible gràcies a Google Adwords, el servei de Google que permet anunciar-se tant al mateix cercador com a Youtube, Gmail i diferents pàgines webs.

Les possibilitats que permet Google Adwords són infinites i els pressupostos s’adapten a les necessitats i els recursos de cada empresa, permetent que tant grans com petites empreses puguin arribar als seus clients potencials a través d’Adwords.

Els resultats són mesurables a temps real, a diferència dels mitjans de comunicació tradicionals, i podem impactar amb els nostres missatges al moment just que hi ha una cerca sobre el nostre servei o producte.

Si vols saber-ne més, posa’t en contacte amb nosaltres! Com a Google Partner, a Einstic estem certificats per desenvolupar campanyes publicitàries a Google Adwords i treure-hi el màxim rendiment

einstic

Posa’t en contacte amb el nostre equip professional i comença a impactar als teus clients potencial a cada micro-moment d’Internet.