Només les agències de màrqueting amb la insígnia de Google Partner poden demostrar als seus clients que disposen dels coneixements avançats sobre Adwords necessaris per obtenir els millors resultats en les seves campanyes publicitàries. A Einstic, no només tenim insígnia de Google Partners, sinó que a més a més hem estat escollits entre les millors agències per rebre assessorament exclusiu de Google. Tenim contacte constant i directe amb professionals de la companyia Google, juntament amb els optimitzen dia a dia les campanyes dels nostres clients. Només el 7% de les agències Google Partner de tot Espanya reben aquest assessorament exclusiu.

googlepartner

Com hem aconseguit ser Google Partners?

A Einstic, gestionem un gran volum d’inversió publicitària amb el qual aconseguim el màxim rendiment. Hem demostrat un fort creixement dels nostres clients gràcies a les campanyes d’Adwords que gestionem. Tan sols les agències que gestionen un gran volum d’inversió i poden demostrar els bons resultats de les campanyes, poden obtenir la insígnia de Google Partners.

Quins avantatges exclusius ens aporta ser Google Partners?

  • Els nostres coneixements avançats en Adwords estan reconeguts per Google.
  • Tenim contacte directe i rebem assessorament personalitzat de Google per optimitzat les campanyes dels nostres clients.
  • Tenim accés exclusiu a les novetats d’Adwords i a formació continua.

einstic

Gestió de Campanyes d’Adwords

Si busques un creixement real de la teva empresa, només pots confiar les teves campanyes d’Adwords a un Google Partner. Contacta amb el nostre equip per començar a créixer amb Einstic!