Einstic, l’agència de mĂ rqueting online referent a Vic, ha estat seleccionada per Google entre les millors agències a nivell nacional per rebre suport directe i personalitzat d’un equip especialitzat de Google. L’objectiu d’aquest nou programa Ă©s optimitzar les campanyes publicitĂ ries d’Adwords i mantenir un contacte directe entre les agències i la multinacional. NomĂ©s el 7% de les agències de mĂ rqueting online d’Espanya que han assolit el nivell de Google Partner, com Ă©s el cas d’Einstic, tĂ© accĂ©s a partir d’ara a aquest servei exclusiu de Google.

google-einstic-4

Marc Moruno, CEO d’Einstic, va assistir el passat dilluns 6 de març a l’esdeveniment de presentació dels equips de suport de la multinacional al Valkiria Hub Space de Barcelona. En aquesta trobada, Marc Moruno va conèixer en persona a María Pérez (Account Manager de Google) i Elvira Llamas (Campaign Specialist de Google) que treballen actualment conjuntament amb Einstic. Aquest programa exclusiu de Google permetrà estar contínuament millorant les campanyes publicitàries de tots els nostres clients.

El nou servei personalitzat de Google consisteix en 8 equips a tot Espanya, formats per dues persones, un Account Manager i un Campaign Specialist. En total, són només 16 professional escollits que durant 1 any han rebut formació intensiva sobre campanyes d’Adwords i que a partir d’ara donaran suport només a les millors agències Google Partner de tot Espanya, tan sols un 7% de totes les agències, entre les quals es troba Einstic, l’agència referent a Catalunya Central amb seu a Vic.

einstic-adwords

En aquesta trobada, tambĂ© va tenir lloc una xerrada de les primĂ­cies d’Adwords. Marta Zaratin, key Account Strategist a Google Irlanda, va presentar les novetats d’Adwords i les noves estratègies per optimitzar les campanyes d’Adwords durant aquest 2017. Amb trobades com aquesta, Einstic actualitza contĂ­nuament els seus coneixements sobre Adwords de Google. És un dels avantatges exclusius que ha aconseguit l’agència de Vic pel fet d’haver estat reconeguda com a Google Partner.

Actualment, els nostres clients tenen al seu servei no només l’experiència i coneixements del nostre equip d’Einstic, sinó també les innovacions del personal de Google. Contractar a Einstic per gestionar les campanyes publicitàries a Google Adwords aporta avantatges exclusius pel fet que Einstic és una agència Google Partner amb suport directe de Google, un punt clau per assegurar l’èxit de les campanyes publicitàries de tots els nostres clients. 

einstic

GestiĂł de Campanyes d’Adwords

Si vols anunciar-te a Google i assegurar els millors resultats, posa’t en contacte amb l’equip d’Einstic.