El remarketing és una nova forma de fer publicitat que pretén impactar als usuaris amb anuncis que siguin del seu interès. Per això, es base a tornar a impactar a les persones que ja han visitat una pàgina web però no han arribat a convertir. Per convertir, entenem completar qualsevol procés que la marca s’ha proposat com podria ser la realització d’una compra online o una inscripció a una pàgina web.

Contínuament estem envoltats de publicitat però el llarg del dia són molt pocs els anuncis que recordem perquè la majoria no són del nostre interès. El que pretén el remarketing és arribar a persones que ja han consultat aquell producte o servei però per qualsevol motiu no han acabat realitzant una conversió. D’aquesta manera el remarketing s’assegura que els anuncis són de l’interès de l’usuari.

Com es crea una campanya de remarketing?
– Iniciar sessió a Google AdWords
– Crear la campanya: fer clic a “+campanyes” i seleccionar “només per a la xarxa Display”.
– Seleccionar l’opció d’objectius de màrqueting i fer clic a “comprar en el lloc web”.
– Característiques de la campanya: s’haurà d’indicar el nom de la campanya, el pressupost i les ofertes.
– Configurar remarketing: Google AdWords crea una etiqueta de remarketing que s’haurà d’afegir a la pàgina web. A continuació, AdWords crearà una llista dels usuaris que ja han visitat la teva pàgina web deforma automàtica.
– Tornar a la campanya: guardar els canvis realitzats
– Nom d’anuncis: s’haurà d’introduir en nom de cada anunci i les ofertes que es volen.

La marca obté conversions molt més econòmiques que les d’una campanya habitual en AdWords perquè encara que siguin de Display, els usuaris ja han visitat prèviament el lloc web i per tant, són més vulnerables a l’impacte. Així doncs, una campanya de remarketing pot ajudar a convèncer tots aquells usuaris indecisos i aconseguir que comprin en el lloc web.