A Einstic som experts en publicitat a Google, és per això que t’aconsellem de quin tipus de publicitat pots fer i el principal avantatge és que posicionarem la teva empresa des del primer dia, per tal que tingui més visibilitat i per atraure i captar més visites i clients i poder arribar al públic adequat.

A més a més, som certificats a Google i som experts en la creació i gestió de les teves campanyes en AdWords de Google. És per això, que t’ajudarem a difondre el contingut que vulguis mostrar; planificant-lo, adaptant-lo, medint-lo i analitzant-lo.

  1. Planificació: S’ha de tenir un objectiu SMART abans de difondre qualsevol contingut, serà el que determini la selecció de mitjans, la inversió, i la feina que s’ha de fer. S’ha de generar expectació abans de fer la publicació.
  2. Formats: Cada contingut ha de tenir algun objecte visual per poder ser compartit, és per això que adaptem cada contingut a diferents formats i ho adaptem als que creiem que poden funcionar més bé amb la teva audiència i en cada una de les plataformes.
  3. Canals: Hi ha diferents mitjans per poder difondre la informació i nosaltres t’aconsellarem de quin és el millor criteri a seguir per tal que arribi al teu públic escollit.
  4. Mesura: Som constants en cada publicació, és a dir, analitzem i comprovem si la campanya està funcionant bé i segueix rebent tràfic i compleix amb els objectius establerts, si no, establim millores optimitzant els continguts.

 

Demana’ns informació o bé, visita’ns a la Rambla de l’Hospital 6 4t 4a i t’aconsellarem com fer-ho.