Ser la primera agència de la Catalunya Central en aconseguir totes les certificacions de Google Adwords ens ha permès a l’equip de l’agència de màrqueting Einstic donar un pas més per estar al dia de les últimes tendències en màrqueting digital, i ajudar als seus clients a aconseguir els seus objectius de màrqueting. Tal i com comenta Marc Moruno, CEO de l’empresa Einstic, al nou vídeo corporatiu: “Hem aconseguit que els nostres clients deixin de veure la publicitat online com una despesa i ja l’estiguin veient com una inversió”.

La nostra agència de màrqueting, ubicada a Vic, forma part del sistema de Google Partners, fet que assegura el bon rendiment de les campanyes que gestiona. La insígnia de Google Partner ens ha permès que Einstic aconsegueixi una permanència de clients de més del 80%. De fet, l’últim semestre del 2016, vàrem duplicar la inversió en publicitat que gestionem i les previsió per aquest any és tornar-la a duplicar.

Des de la seva creació al 2011 a Vic, a Einstic realitzem campanyes de publicitat a través del cercador Google per ajudar a les empreses a assolir els seus objectius de màrqueting.  Haver estat la primera agència de la Catalunya Central en superar els exàmens de Google en les diferents especialitzacions és un pas més per oferir el millor el servei als nostres clients i dissenyar campanyes publicitàries amb un retorn real de la inversió.

einstic

Gestió de Campanyes d’Adwords

Si busques un creixement real de la teva empresa a través d’Internet, contacta amb el nostre equip per començar a créixer amb Einstic!

93 813 46 17 – info@einstic.com