De març a maig, a Einstic hem estat realitzant formacions sobre xarxes socials per empreses, que han tingut molt bona acollida. Els cursos presencials que hem realitzat a la nostra oficina de Vic han tingut una durada de 4 hores i han estat completament personalitzats, ja que són cursos pensats per a grups molt reduïts (3 persones per curs). L’objectiu dels cursos és que tant petites com mitjanes empreses aprenguin a gestionar correctament els seus perfils a Facebook i Instagram, a través de classes molt pràctiques.

formacions sobre xarxes socials per empresas

Què s’ha après a les formacions sobre xarxes socials per empreses?

  • Com millorar la imatge de l’empresa.
  • Quines accions cal realitzar per augmentar la visibilitat dels serveis o productes.
  • Com oferir un bon servei d’atenció al client a través de les xarxes socials.

 

Vols participar a les pròximes sessions del curs intensiu de xarxes socials per empreses? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de les noves dates: info@einstic.com

 

No tens temps o coneixements per gestionar els perfils de la teva empresa a les xarxes socials o vols començar una campanya publicitària a Facebook, Instagram o LinkedIn? A Einstic, també t’oferim un servei de creació, gestió i optimització dels teus perfils per treure’n el màxim partir. Deixa en mans d’experts les teves xarxes socials, per aconseguir els millors resultats. Omple el nostre formulari de contacte i ens posarem amb contacte amb la teva empresa el més aviat possible.