LinkedIn et permet arribar a un públic professional de qualitat i específic. Si formes part d’una empresa que ofereix serveis B2B (Business-to-business), és a dir, els teus clients són altres empreses, et recomanem que provis la publicitat a LinkedIn. A Einstic som experts en màrqueting online i publicitat a les xarxes socials, podem ajudar-te a optimitzar la teva campanya publicitària a aquesta xarxa social professional. Envia’ns la teva consulta i estudiarem el teu cas per proposar-te una estratègia i un pressupost personalitzats i adaptats a les teves necessitats.

Hi ha diferents maneres d’arribar al teu públic objectiu, des de la nostra experiència, et recomanem sobretot els posts patrocinats.

 

Posts patrocinats

Vols que la teva publicitat aparegui als professionals que t’interessa mentre naveguen entre les publicacions i les noticies dels teus contactes a LinkedIn? Les publicacions promocionades són un molt bon recurs per millorar el coneixement de la teva empresa o marca, atraure nous seguidors al teu perfil d’empresa i aconseguir possibles clients.

 

Com són els posts patrocinats?

Els posts promocionats a LinkedIn s’han de poder infiltrar entre la resta de publicacions i noticies dels contactes, per tant han de semblar una noticia i ha d’aportar valor i nova informació al professional que veu la publicitat.

Els posts patrocinats funcionen com anuncis, i quan li apareix a un usuari de LinkedIn, pot fer clic i la publicitat els dirigeix directament a una secció concreta de la teva pàgina web o a un formulari de contacte. Per tant, els posts patrocinats a LinkedIn també són una bona eina tant per augmentar el tràfic a la teva web, com per aconseguir consultes i informació de possibles clients.

linkedin post patrocinat estructura

 

A qui es mostraran els anuncis?

A professionals que compleixin les característiques que t’interessin. Primer de tot, has de conèixer com és el teu públic objectiu, a quin tipus d’empresa treballa, quan anys d’experiència té, quins són els seus càrrecs, estudis… l’avantatge de LinkedIn és que et permet segmentar els anuncis segons el currículum dels usuaris en aquesta xarxa social, fet que resulta molt interessant si la teva empresa ofereix serveis B2B.

 

Vols saber-ne més?

Els nostres professionals estaran encantats de assessorar-te. Visita’ns a la nostra oficina de Vic (Barcelona), a la Rambla Hospital 6 4t 4ª o posa’t en contacte trucant al 93 813 46 17 o enviant-nos un missatge a info@einstic.com.