El marketing digital són totes aquelles accions i estratègies comercials a internet i a les xarxes socials. L’objectiu és optimitzar la comercialització de productes i serveis amb l’oportunitat de créixer, posicionar-se i fer difusió d’una marca.

Les principals avantatges del marketing digital són:

  1. Es pot mesurar en un 100% dels casos.

En una campanya de marketing digital tots els resultats s’obtenen a temps real i a través de la interacció dels usuaris. Tot està disponible en qualsevol moment i la informació sempre és mesurable.

Podem mesurar el retorn de la inversió (ROI), la repercussió que ha tingut, a quins sectors ha impactat, l’abast total, les impressions, etc.

  1. Permet una bona segmentació.

El marketing digital permet una segmentació molt personalitzada de totes les campanyes: localització, edat, sexe, idioma, país, interessos, etc.

  1. És pivotable.

Qualsevol campanya de marketing digital és pivotable, pot ser modificada en qualsevol moment abans no hagi acabat. Podem ajustar l’estratègia i fer modificacions les vegades que siguin necessàries per millorar els resultats.

  1. És més econòmic que altres canals.

En comparació amb els canals de marketing habituals com la premsa, la ràdio i la televisió, el marketing digital és molt més econòmic. A diferencia d’aquests, el marketing digital permet fer campanyes més ajustables a l’economia de cada client.

  1. És personalitzable.

Les estratègies online permeten més flexibilitat i una personalització més ajustada al públic objectiu.

  1. Permet crear una comunitat.

Les xarxes ofereixen a l’usuari la capacitat de desenvolupar vincles emocionals amb la marca. Això permet a una marca poder conèixer i interactuar de manera directa amb els clients i consumidors potencials.

  1. Increment de les ventes.

Les marques s’han adonat que la majoria dels seus clients potencials són a internet.

Si tens ganes de que la teva empresa millori el seu marketing digital posa’t en contacte amb nosaltres aquí. T’ajudarem a fer una bona comunicació online per fer prosperar la teva empresa.