L’objectiu comú i principal de totes les empreses físiques o onlines siguin grans, petites o mitjanes, és vendre. A més a més de guanyar clients i augmentar beneficis.

Actualment, tota empresa ha de tenir la seva pàgina web per tal de poder-se donar a conèixer i tenir els productes o serveis que ofereix a l’abast de totes les persones. Però, a vegades, es comet algun tipus d’error que fa que això no es compleixi.

A Einstic et podem assessorar i ajudar a donar la màxima rendibilitat a la teva pàgina web:

  • Oferim un suport adaptat a les teves necessitats. Disposem de tots els requisits necessaris per potenciar el tràfic i les conversions al teu lloc web.
  • A ningú li agrada una pàgina amb més anuncis que contingut, és per això que a Einstic busquem una publicitat equilibrada i que no resulti intrusiva pels usuaris.
  • Tots els nostres dissenys s’adapten perfectament a qualsevol dispositiu, ja que utilitzem un disseny responsive. Això fa que els usuaris puguin navegar fàcilment des del seu smartphone, per exemple, i ens assegurem que funcioni correctament, ja que el 68% dels individus realitzen compres a través del seu telèfon mòbil.
  • Som experts en la creació i gestió de les teves campanyes de Google AdWords, és per això, que fem que els teus anuncis i la teva pàgina web apareguin en les primeres posicions dels enllaços.
  • Adaptem el disseny de la teva web als canvis nous. Actualitzem i li fem un gir a la teva pàgina per adaptar-la a les tendències actuals, per tal que aquesta no quedi antiquada.
  • T’ajudem a vendre de manera online. Farem que les vendes de la teva empresa pugin i siguin satisfactòries. A través de la teva pàgina web, els clients podràn accedir al botonet del “carrito” i podran comprar directament els productes o serveis que ofereixis.

Si vols que la teva pàgina web sigui òptima i eficaç, posa’t en contacte amb nosaltres aquí. Tenim la solució perfecta per ajudar a créixer la teva empresa.