Des d’Einstic som molt conscients de l’impacte econòmic que ha tingut el COVID-19 en la petita i mitjana empresa. Moltes empreses han hagut de tancar puntualment, d’acomiadar a treballadors o de tancar cara el públic i seguir treballant fent teletreball, en el millor dels casos. En qualsevol d’ells, la facturació s’ha vist afectada.

Entre els nostres clients hem detectat que els que han sobreviscut a la crisi de millor manera són aquelles empreses que tenien una presència online i una comunicació per xarxes implementades correctament.

En aquest sentit i en previsió de la imminent obertura de molts negocis, volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a la reactivació empresarial. Per aquest motiu, oferirem un descompte del 30% en els nostres serveis durant els pròxims 3 mesos a totes les empreses que s’hagin vist obligades a tancar durant l’estat d’alarma.

Com sempre, els nostres serveis són: disseny web, posicionament a buscadors, xarxes socials, marketing online i manteniment web. En un moment com aquest on el contacte negoci-client deixa de ser viable o deixa de ser vital, cal tenir en compte més que mai l’entorn d’Internet per a totes les empreses. És imprescindible tenir una pàgina web i tenir-la ben actualitzada, habilitar en la mesura del possible la compra online de productes, ser actiu a les xarxes per arribar al públic desitjat, estar ben posicionat als buscadors per tal que els clients ens trobin a la primera, etc.

Des d’Einstic volem ajudar a la petita i mitjana empresa a fer aquest salt endavant i tenir una presència activa a Internet, el millor canal perquè tiri endavant un negoci sense tenir costos elevats i amb possibilitats infinites. Les empreses han d’estar on està la gent i ara mateix el consumidor es troba a l’entorn digital.

T’animem a gaudir de la nostra promoció post COVID-19, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís i te n’explicarem tots els detalls.

 

*Promoció vàlida per a clients nous o per la reactivació de campanyes parades a causa del COVID-19.
*Promoció vàlida només per empreses que hagin hagut de tancar durant l’estat d’alarma.
*Promoció vàlida del 20 de maig al 20 d’agost.