Molts s’hauran plantejat alguna vegada aquesta pregunta. La resposta és molt clara: SI. I a continuació analitzem el perquè.

WordPress, el gestor de continguts (CMS) més popular, ha evolucionat de tal manera que avui en dia podem dir que no només es pot utilitzar com a plataforma per crear la nostra web d’empresa sinó que és molt recomanable i ofereix nombrosos avantatges enfront d’un altre tipus de desenvolupaments a mida.

Avantatges

Gran nombre de plantilles: Existeixen multitud de plantilles a baix cost (normalment entre 30 i 60 €) de gran qualitat. Sigui quin sigui el teu tipus de negoci, segur que hi ha la plantilla adequada. I si volguessim un disseny més personal, sempre es pot fer un disseny a mida i fer una plantilla totalment personalitzada.
Plataforma de codi lliure: El sistema WordPress és gratuït, la qual cosa redueix el cost final a la instalació, la  implementació / personalització de la plantilla ia la configuració del sistema i altres funcionalitats.

Posicionament óptim: WordPress està  pensat perquè segons llancem la nostra web, Google i altres cercadors la indexin (la llegeixin) i apareguem en els primers llocs quan ens busquin (dependrà  lògicament de la competència que tinguem). A part d’això, mitjançant tècniques més avançades permet millorar molt el posicionament per a determinades cerques. El nostre negoci ho agrairà . Recorda: Google estima WordPress.

Administrable: Permet canviar els nostres continguts a través d’un agradable i còmode panell d’administració sense necessitat de tenir coneixements en informàtica.
Continuïtat: WordPress evoluciona i periòdicament llança noves funcionalitats que fan que la nostra pàgina no es quedi estancada quan la tecnologia avanci.

No tens web d’empresa o la que tens no compleix les teves expectatives? A EINSTIC som experts en WordPress i podem ajudar-te a millorar. Contacta amb nosaltres si vols obtenir més informació.