EXPERTS EN PUBLICITAT A GOOGLE
EXPERTS EN PUBLICITAT A GOOGLE
La publicitat AdWords són anuncis de pagament que apareixen en les primeres posicions al cercador Google. El principal avantatge és que tindràs posicionament des del primer dia, aconseguint major visibilitat per al teu lloc, i per tant, atraient més visites i clients.
GESTORS PROFESSIONALS
GESTORS PROFESSIONALS
A EINSTIC estem certificats a Google i som experts en la creació i gestió de les teves campanyes en AdWords de Google, perquè els teus anuncis apareguin en les primeres posicions dels enllaços patrocinats per les paraules que més interessin a la teva empresa.
OPTIMITZACIÓ CONSTANT
OPTIMITZACIÓ CONSTANT
Una campanya d’AdWords és efectiva quan el retorn de la inversió (ROI) és positiu. És per això que la publicitat d’AdWords té més avantatges quan un especialista en campanyes AdWords s’encarrega de la gestió de la publicitat a Google.

Analytics Analytics
Optimització Optimització
Resultats Resultats
Analytics

Analítica Web

L’informació és PODER, i  ho tenim molt present! Per poder prendre les millors decisions utilitzem les tècniques d’analítica web més avançades, el que ens permet obtenir l’informació necessària per aconseguir els millors resultats.

Optimització

Campanyes SEM|PPC

Optimització de la Taxa de conversió (CRO). Tenim en compte cada petit detall per millorar l’experiència d’usuari (UX), i alhora vam realitzar proves de Test A / B per potenciar la conversió en el lloc web. A més, dissenyem i creem landings totalment optimitzades per convertir.

Resultats

Informes mensuals

Creació de Dashboards interactius i personalitzats en funció dels KPI ‘s identificats, que permeten analitzar el rendiment de les nostres campanyes.

Campanyes de Google Ads

Servei integral, de planificació, configuració, gestió i optimització.

75%
Cerca
Campanyes Cerca. Google Ads
20%
Display
Campanyes Display. Google Ads
5%
Shopping
Campanyes Shopping. Google Ads

    Contacta amb nosaltres