EINSTIC aconsegueix una nova certificació avançada de publicitat de vídeo , que cobreix conceptes bàsics i avançats de YouTube i de la Xarxa de Display de Google . Això inclou temes com els formats d’anunci , la segmentació i els informes .

Avantatges de la publicitat de vídeo a YouTube

Connectar amb l’audiència . Els anuncis de vídeo t’ajuden a connectar amb els clients potencials d’una manera única i fàcil de recordar. Pots ser personal , compartir la teva experiència amb el món o posar-te davant de la càmera i explicar com el teu producte o servei pot beneficiar la teva audiència .
Arribar a l’audiència adequada . Pots mostrar els anuncis als usuaris adequats en funció de qui són , on són i què els interessa . Per exemple , pots mostrar anuncis a homes entre 18 i 34 anys que viuen a Tarragona oa dones a les que els agrada viatjar .
Pagar pel que s’obté . Amb AdWords per a vídeo , només pagues quan un usuari selecciona de forma activa el teu vídeo o decideix seguir veient un vídeo quan es carrega per primera vegada mentre explora els vídeos .
Mesurar l’èxit . L’eina d’analítica gratuïta de YouTube t’ajuda a saber qui veu teus anuncis i quantes persones interactuen amb ells .