L’empresa vigatana EINSTIC es converteix en la primera de la Catalunya Central en obtenir la triple certificació com a Google Partner

Amb aquest reconeixement, la multinacional americana Google certifica les bones pràctiques de l’empresa vigatana i li concedeix el segell de garantia de qualitat.

Einstic es converteix en la primera empresa de la Catalunya central en obtenir la triple certificació de Google en publicitat de cerca, display i vídeo i, d’aquesta manera, esdevé companyia homologada per a la gestió de campanyes de publicitat a Google Adwords.

Per a la consecució de la triple certificació Google exigeix als seus partners la superació de quatre exàmens, un important volum d’inversió econòmica, i l’assoliment d’un elevat grau de qualitat permanent en les campanyes

gestionades. En altres paraules: que els diners que inverteixen les empreses per promocionar el seu negoci a Internet obtinguin la màxima rendibilitat ja sigui amb visites o amb vendes, segons quin sigui l’objectiu marcat per a cada

campanya.

Einstic, que opera amb un centenar d’empreses de tots els sectors, es dedica a la creació de pàgines web, botigues online i posicionament SEM. Al llarg dels darrers anys s’ha especialitzat en crear i optimitzar campanyes de publicitat online que generen un alt retorn de la inversió als seus clients, motiu pel qual ha aconseguit la distinció com a Google Partner.

“Hem aconseguit que els nostres clients ens vegin com el seu comercial a la xarxa i que deixin de pensar en internet com una despesa i ho percebin com una inversió”, explica Marc Moruno, soci de la companyia.

Internet, primer lloc de consulta abans de comprar El model de negoci d’Einstic parteix d’una premissa bàsica: el mercat és el mateix, però la manera de vendre i comprar ha canviat. I tot i que potser hi ha productes que es segueixen comprant a la botiga i s’hi compraran sempre, els hàbits dels consumidors han canviat. Actualment és habitual consultar a Internet abans de realitzar una compra per conèixer el producte o servei, saber-ne més, comparar i prendre una decisió.