Ràdio Taradell ha posat en marxa aquest dissabte, 20 d’abril, la nova pàgina web. L’emissora municipal li ha fet un rentat de cara important per tal d’adaptar-se als nous temps. El nou web s’ha presentat aquest dissabte al vespre, coincidint amb el sopar-gala de celebració del 30é aniversari, davant d’€™un centenar de col·laboradors i excol·laboradors de l’€™emissora al Centre Cultural Costa i Font.

La nova pàgina web reforça, d’una banda, l’€™apartat d’actualitat, amb la informació local dividida en seccions i donant-li més pes a la portada, i, de l’€™altra, potenciant la vessant radiofònica. Es dóna més rellevància a l€’emissió per internet i incorpora una secció de podcasts per recuperar els programes a la carta. Aquesta secció es posarà  en marxa els propers dies. A més, alguns programes de l’€™emissora també tindran blocs propis vinculats a la pàgina web de l’emissora.

radiotaradell.net

La nova pàgina web representa un pas tecnològic important i també permetrà  més interactivitat amb els usuaris. Es podran registrar per rebre butlletins de l’emissora, amb informació de Ràdio Taradell, però també del poble. A més, l’€™usuari pot comentar totes les notí­cies.

El disseny de la nova pàgina web ha anat a càrrec de l’€™equip d’Einstic.

Aplicació per a mòbils

La pàgina web es posa en marxa coincidint amb la celebració dels 30 anys i estarà  del tot operativa els propers dies, això com la nova aplicació per a telèfons mòbils que es posarà  en marxa els propers dies. Permetrà  escoltar la ràdio en directe, això com seguir l’€™actualitat del poble.