Volem ajudar-te a rendibilitzar el teu negoci a través d’Internet.

Einstic és una agència ubicada a Vic amb professionals especialitzats en les diferents eines del màrqueting online per guiar-te i ajudar-te a que els teus clients et trobin a Internet i així impulsar el teu negoci. Des d’Einstic, et recomanem els 3 passos següents per ser correctament a Internet i aconseguir clients: 

1. Surt correctament a Google Maps

Fes que els teus possibles clients et trobin quan són a prop del teu negoci. T’ajudem a millorar la teva ubicació a Google Maps per millorar la imatge de la teva empresa i donar la informació necessària als teus clients perquè et trobin fàcilment: telèfon, horari, adreça, web, opinions…

2. Necessites una web

T’oferim 3 tipus de web segons les teves necessitats:

Web corporativa: És la carta de presentació de qualsevol empresa. Dissenyem pàgines web que transmeten la personalitat i els valors de les empreses i garanteixen la màxima usabilitat.

Landing: Una pàgina d’aterratge pot ser la millor manera de promocionar d’una forma clara i directa els teus productes o serveis. Aporta la informació bàsica perquè el teu client et trobi.

E-commerce: Vols vendre a Internet? Dissenyem i millorem botigues online per optimitzar-ne el seu embut de vendes.

3. Fes publicitat online per aconseguir visites a la teva web

Simplement amb una pàgina web és molt difícil que els teus clients potencials et trobin (degut a la forta competència, el gran número de webs similars…). Necessites aconseguir tràfic de qualitat a la teva web i promocionar-la a les persones que els interessa els teus productes o serveis. A l’agència de màrqueting Einstic de Vic recomanem les següents vies per aconseguir-ho:

Adwords: Aconsegueix més visites a la teva pàgina web o augmenta les vendes de la teva botiga online amb el cercador de Google. Realitzem campanyes de publicitat a través de Google AdWords per assolir els objectius de la teva empresa. Som una agència de Vic certificada com a Google Partner. Això vol dir que treballem conjuntament amb Google per assegurar l’èxit de les campanyes publicitàries dels clients.

Xarxes socials: Inverteix en publicitat a les xarxes socials i dóna un gran impuls a la teva empresa! Som experts en campanyes publicitàries a Facebook, Instagram i LinkedIn per donar a conèixer els teus serveis i/o productes i aconseguir més tràfic a la teva web.

adwords xarxes socials vic Einstic

Demana més informació!

Ens adaptem a les necessitats de la teva empresa per preparar-te una proposta a mida per arribar als teus possibles clients de la manera més efectiva i rentable.

Escriu-nos a anna@einstic.com

Truca’ns al 93 813 46 17

Visita’ns a Vic: Rambla Hospital 6 4t 4ª