En l’època i context en què ens trobem, no disposar d’un blog corporatiu és un error greu, i el pitjor que pots fer és – no fer res -.
Un blog corporatiu és una eina molt útil per tal de crear una bona estratègia de màrqueting. Et permet oferir informació de valor als teus lectors, i crear una connexió amb ells que influeixi en les vendes. Hi ha moltes empreses que encara no compten amb un blog a la seva web perquè desconeixen els beneficis que ofereix. 
Continua llegint aquest article i descobreix tot el que un blog corporatiu et pot aportar!

1. Millora el posicionament SEO de la web

Google prioritza el contingut dinàmic i de qualitat, per la qual cosa, un blog és essencial per aparèixer entre els primers resultats de la cerca. A més, pots utilitzar una estratègia d’optimització utilitzant paraules clau, títols, imatges, descripcions, enllaços a altres pàgines, etc., gràcies a pluggins com SEO by Yoast!

2. Genera confiança i credibilitat

A mesura que vagis creant contingut de qualitat, els teus lectors et percebran com un expert en el sector, millorant la credibilitat i augmentant la confiança. Es tracta d’una bona manera de demostrar que ets expert en la teva activitat empresarial.

Una de les principals finalitats d’un blog és que els usuaris puguin resoldre possibles dubtes que puguin tenir. Si la informació que publiques és rellevant, trobaran la resposta a les seves preguntes.

3. Millora la comunicació amb els clients

Un blog humanitza l’empresa i l’apropa als usuaris. Es tracta d’una porta oberta per donar-te a conèixer i generar confiança. A més, la secció de comentaris permet que puguin expressar les seves opinions o preguntar sobre possibles dubtes que tinguin.

4. Augmenta el trànsit web

Les empreses que compten amb un blog generen una mitjana d’un 55% més de visites a la web, respecte d’aquelles que no en tenen.”

Els blogs són l’element perfecte per generar trànsit web perquè s’actualitzen constantment i, per tant, tenen un millor posicionament als cercadors. A més, qualsevol persona que llegeixi un article de blog i li resulti interessant, voldrà saber més sobre l’empresa i visitarà la web.

Per altra banda, en tractar-se de contingut interessant i de valor, és perfecte per compartir-lo a les xarxes socials i arribar a un major nombre de lectors.

5. Fidelitza els clients i reforça la imatge de marca

Un elevat percentatge dels lectors té una opinió més positiva de la marca després de llegir informació en un blog corporatiu”.

A més, aporta notorietat i millora la reputació online, ja que posiciona l’empresa en la ment del consumidor. Això no obstant, cal que el contingut que es publica sigui de qualitat i interès pels usuaris.

Cal remarcar que, per tal que un blog funcioni correctament, es necessita una dedicació constant. Decidir què comuniquem, a qui ho comuniquem, i de quina forma ho fem. Així, publicar regularment és indispensable! A més, és una opció molt econòmica i que necessita molt pocs recursos.
Encara no tens un blog a la teva web? No esperis més, és una oportunitat molt bona! A Einstic som experts en estratègies digitals, entre elles, el blog. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem!