A Einstic creem i gestionen els teus anuncis a Facebook perquè el teu negoci creixi. Realitzarem publicitat atractiva i original sobre els teus productes i serveis, per donar visibilitat al teu negoci.  També t’oferim la possibilitat gestionar la resta dels teus perfils a les xarxes socials, perquè treguis el màxim rendiment a cada campanya publicitària.

A qui va dirigit?

Des del comerç local fins a grans empreses, ens adaptem al teu pressupost! El nostre servei de xarxes socials està pensat per tot tipus d’empreses, ja que ideem una estratègia personalitzada tenint en compte les teves necessitats.

Quin tipus de publicitat serà?

Des de vídeos, imatges, noticies, ofertes, concursos… sempre enllaçat a la teva web o mostrant com contactar amb la teva empresa, perquè el màxim de les persones que vegin els teus anuncis es converteixin en els teus clients. El nostre objectiu és fer-te créixer i aconseguir resultats mesurables i reals.

einstic

Publicitat a Facebook

Posa’t en contacte amb nosaltres, i comença a anunciar-te a Facebook! Nosaltres ens fem càrrec de treure el màxim rendiment a la teva pàgina de Facebook generant contingut de qualitat i rellevants pel teu públic, alliberant-te del gran volum de feina que demana estar cada dia pendent de totes les teves xarxes socials.