facebook einstic

Facebook

Des d’Einstic, recomanem Facebook a gairebé totes les empreses pel seu gran abast. No obstant, has de tenir en compte que és una xarxa social on la major part del públic té entre 30 i 55 anys. Si vols aconseguir clients en aquest rang d’edat, és la xarxa social perfecte per la teva empresa.

Tingues en compte que…

  • Necessites una “pàgina” de Facebook, no un perfil personal. Serà l’única manera d’aconseguir “fans” i poder veure les estadístiques de les teves publicacions.
  • Pots promocionar el teu negoci a Facebook amb pressupostos molt reduïts i aconseguiràs arribar al teu públic potencial. A Einstic, la teva agència de màrqueting online de Vic, podem crear i gestionar les publicacions promocionades del teu negoci per treure el màxim rendiment a la teva inversió en publicitat a Facebook (posa’t en contacte amb nosaltres).

instagram einstic

Instagram

Instagram és la xarxa social més visual, si el teu producte és molt atractiu visualment, no dubtis en crear un perfil d’empresa a aquesta xarxa social. L’audiència d’Instagram és més jove que a Facebook, són majoritàriament joves de 16 a 35 anys, tot i que cada cop més grans s’obren perfils a Instagram.

Tingues en compte que…

  • Només podràs publicar i gestionar el teu perfil d’empresa des de l’aplicació mòbil d’Instagram.
  • A Instagram els #hashtags són molt utilitzats. Acompanyant les teves publicacions amb uns quants i veuràs com augmenten les interaccions dels teus seguidors.

google plus

Google +

A Einstic recomanem que tot negoci tingui un perfil a Google+, no la plantegem com una xarxa social sinó com una forma de millorar el posicionament orgànic de la teva web. Aconseguiràs una millor posició al buscador de Google, si tens el perfil actualitzat i si publiques imatges i novetats de la teva empresa.

twitter einstic

Twitter

Si la teva empresa ofereix un servei i necessita comunicar a temps real noticies, Twitter et serà de molta utilitat. L’audiència té entre 25-55 anys i bàsicament busquen noticies. Per això, si per exemple ets un mitjà de comunicació, una institució pública, un servei de transport, Twitter t’ajudarà a donar més visibilitat a les teves accions.

linkedin einstic

LinkedIn

LinkedIn és la xarxa social professional per excel·lència. Si el teu negoci està dirigit a altres empreses i vols contactar amb el seu personal per oferir els teus productes, et recomanem que obris un perfil d’empresa a LinkedIn. A més a més de networking podràs contractar personal, analitzar la competència i descobrir les novetats del teu sector.

Tingues en compte que…

  • Existeixen diferents plans de pagament de LinkedIn per empreses que amb una tarifa plana al mes et permetran donar molta visibilitat al teus productes i serveis. A Einstic podem ajudar-te a aconseguir més clients, ideant un pla estratègic per arribar a les teves empreses objectiu i gestionant les diferents accions a LinkdIn.

youtube einstic

Youtube

Només la recomanem a empreses que tinguin la capacitat per crear vídeos de qualitat. A més a més de publicar anuncis dels teus productes i serveis, aconseguiràs molta repercussió si publiques vídeo-tutorials sobre com utilitzar, reparar o instal·lar els teus productes i també demostracions de com funcionen. La major part de la gent s’informa abans de realitzar una compra, si tu pots oferir aquesta informació, els tindràs més a prop de convertir-se en els teus clients. L’audiència és molt amplia en quan a edat, majoritàriament tenen entre 16 i 45 anys.

einstic

Servei de Gestió de Xarxes Socials

Les xarxes socials requereixen molt temps, innovació i experiència per aconseguir resultats possitius. Si vols apostar per una bona gestió dels teus perfils d’empresa, a Einstic t’oferim un servei de gestió de xarxes socials adaptat al teu pressupost i les teves necessitats. Prova’ns i notaràs els resultats des del primer dia! Posa’t en contacte amb nosaltres aquí o escriu-nos a les nostres xarxes socials: Facebook, LinkedIn i Twitter.