Einstic ha estat seleccionada per Google entre les millors agències de màrqueting certificades a nivell nacional per assistir a un esdeveniment que la multinacional organitza a Barcelona el dia 6 de març.

A la trobada de Google Partners, els seus experts ens presentaran les últimes novetats per treure el màxim partit a totes les campanyes publicitàries dels nostres clients. Però sobretot, coneixerem en persona l’equip de Google que ens han assignat (un gestor de clients i un especialista en campanyes) amb els quals treballarem per millorar les estratègies i els resultats de totes les campanyes publicitàries que gestionem.

Einstic està constantment assessorada per Google i té contacte directe amb el personal de la multinacional, perquè som una agència Google Partner i hem aconseguit la certificació oficial en la qual Google ens acredita com experts ens els seus productes i plataformes. Només les agències que han gestionat un gran volum d’inversió en publicitat a Google Adwords i han aconseguit un alt rendiment en les campanyes publicitàries poden arribar a ser reconegudes com a Google Partner i aquesta condició ens permet tenir accés a un gran ventall d’avantatges.

PartnerBadge-151030

Quins són els avantatges exclusius de ser Google Partners?

  • A Einstic estem reconeguts per Google per les nostres bones pràctiques i els coneixements que disposem dels diferents sectors dels nostres clients.
  • Tenim accés a formació constant sobre els productes de Google que ens permet està actualitzats en totes les novetats del gran buscador.
  • Google ens fa arribar els resultats dels últims estudis i les novetats per optimitzar les campanyes publicitàries dels nostres clients.

Assistir a l’esdeveniment al qual Google ens ha convidat ens permetrà seguir ampliant els nostres coneixements i créixer per establir-nos com a l’agència refent de màrqueting online a Catalunya central.

Si busques una agència de confiança, experimentada i de proximitat per dur les teves campanyes de Google AdWords, Einstic és el què necessites! Posa’t en contacte amb els nostres experts en publicitat online o vine’ns a veure a l’oficina de Vic. Comencem?