Què és el Màrqueting de Continguts?

El màrqueting de continguts suposa crear continguts rellevants i de valor pel públic potencial de la teva empresa, com per exemple el Blog Corporatiu o les Newsletters, amb l’objectiu d’impulsar-los a convertir-se en els teus clients.

Einstic t’ofereix el servei de generació de continguts pel teu Blog corporatiu i les newsletters de la teva empresa per tal d’aportar aquesta informació de valor que facilitarà aconseguir més clients i fidelitzar-los.

Què aconseguirem amb el Màrqueting de continguts?

  1. Millorar la imatge de marca: amb la publicació de continguts de valor, personalitzats i útils pels teus clients aconseguirem millorar la reputació de la marca i la valoració de la teva empresa. A més a més, oferint continguts de qualitat i interessants augmentarem considerablement la visibilitat del teu negoci.
  2. Generar confiança: el fet de publicar amb regularitat contingut farà que el teu públic confiï en la teva empresa i tingui més presents els teus productes. El client sabrà que respondràs quan li sorgeixi cap problema, ja que notarà que ets actiu al món digital.
  3. Captar nous clients i els fidelitza: el Màrqueting de Continguts permet connectar amb el públic potencial i els teus clients actuals per establir una relació amb ells de llarga distancia, és a dir, fidelitzar-los. D’altra banda, com que és una tècnica que es centra en identificar i conèixer profundament al teu públic objectiu, totes les conclusions que extraguem les podràs aplicar a tota la teva estratègia de màrqueting.
  4. Mostrar continguts segmentats: segons el teu tipus de públic, podrem generar diferents continguts, ja que els canals digitals permeten una bona segmentació.
  5. Posicionar la web (SEO): el Màrqueting de continguts potencia el posicionament de la marca als diferents buscadors d’Internet. Per exemple, apostar per continguts de qualitat al teu blog és una bona manera de millor el SEO de la web de la teva empresa.
  6. Crear un canal de comunicació bidireccional: amb les Newsletters i el Blog establirem una comunicació més directa i fluida entre els teus clients i la teva marca.

Vols aconseguir tots aquests beneficis amb el Màrqueting de Continguts? T’ajudem a aconseguir-los! Posa’t en contacte amb nosaltres i realitzarem una estratègia de Màrqueting de Continguts adaptada al teu pressupost.