Einstic  comptem amb la certificació de Google Partner per a la gestió de campanyes de publicitat a Google Adwords i ens encarreguem d’organitzar l’esdeveniment  Google Partners Connect a la ciutat de Vic.

Google Partners Connect és un esdeveniment que l’equip de Google organitza el mateix dia i a la mateixa hora a escala mundial. Per això, convidem a les nostres oficines un grup d’empreses per  escoltar les presentacions online dels professionals de Google sobre els avantatges de la publicitat online i com tenir èxit en el món digital.

És una gran oportunitat per escoltar de mans dels experts de prestigi internacional, les opcions que existeixen online per a qualsevol tipus de negoci. Alhora que els assistents podran gaudir d’una atenció personalitzada per resoldre possibles dubtes i qüestions personals.

L’esdeveniment es realitzarà el dimarts 31 de maig de 2016 i consta de dues parts. En la primera part, s’emetrà el contingut de Google dirigit pels experts, Fuen Clemares i Miquel Moya Porcel, dos grans ponents que compten amb una àmplia experiència en publicitat i màrqueting digital. La intervenció d’aquests, s’emetrà en directe per Youtube i durarà uns 40 minuts aproximadament. En la segona part, oferirem ajuda per resoldre els possibles dubtes i tractar els temes d’una manera més personalitzada, a més d’una sessió de networking per establir més contactes amb els possibles clients.

Us podeu inscriure a través del següent formulari: https://partnersconnect.withgoogle.com/event/einstic